Вървя по улици
без край и
без начало
светкавично въртя се
частица по частица
отново го повтарям
в паметта ми е пустиня
и оазис от тишина
във всеки възел
кошници от самоти
сляп поглед и съм твоя
но утре може да ме няма
© Яна Todos los derechos reservados