... Замълчи, любов!
Не казвай нищо -
знам, че те боли,
но чуй как и
моето сърце тупти -
за теб, любов -
несподелена и
желана.
Сега си тъжен,
но ела при мен,
положи глава на
мойта топла гръд!
Ще ти се отдам...
С дива и необуздана
страст
телата ни в
любовен танц
ще се любуват.
Сълзите си
ще превърнем
в усмивки...
Ела, любов!
Утре ще е късно...
Отново ще съм
строгата жена
с високо вдигната
глава -
ела, нощта да
превърнем във вечност.
© Маргарита Георгиева Todos los derechos reservados
посветен на магията на любовта!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!