Не спирай, мечтите си да следваш,
самотата не е заплаха за теб.
Не спирай в себе си да вярваш,
докато животът не ти е отнет.
Не нанасяй излишни болки на сърцето,
светът те иска, тук, сега, живей.
Не затягай около врата въжето,
животът е един, живей го.
Сутринта, щом се събудиш, усмихни се,
подай ръка на слънцето, за поздрав.
Даже днес да тънеш в руини,
даже да си малко тромав.
За следващо утро се подготви,
от самотата временно боли.
Утре, много бързо ще настъпи,
а слънцето сълзите ти, ще пресуши.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados