13 oct 2011, 14:29

Утрин 

  Poesía
731 0 21



Утрото повдига със усмивка

кадифените дипли на нощта.

Денят бърза, без да знае,

че не искам да те пусна

от вълшебната прегръдка

на съня...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??