У Т Р И Н Н А И М П Р Е С И Я
златни дюни
златни вълни
златно ехо от пазвата на светлината
златни осъмнаха момчето и момичето на кея…
тишината с блестящи хриле
вдишва изгрева
приплисне в скалите
и въздъхне
а лекият бриз вече
холивудска шапка
върху тополите р а з п ъ в а
Дрехите показват към какво се стремиш, а не
к а к ъ в с и.
© Диана Павлова Todos los derechos reservados