8 dic 2017, 21:23

Утро 

  Poesía
260 0 2

Утро

 

Обичам утрото...
и теб в него!
Обичам Слънцето
при изгрев...и теб обичам
...и очите ти – в тях стояла 
щастлива в утринното време,
...и всичко тръпнещо във мене
и падна оня шал-забраната
от любов изплетен... и забравата.
Чакаща – да погледнеш в моята
                                         Вселена,
от топлата прегръдка-окрилена,
да видиш – колко е голяма
и обич   
може да ти дава –
без нищичко да взема!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??