Утро
Небето щедро се изля
в пресъхналото гърло на земята...
Заситена, тревата избуя,
зелени пламъци облизаха полята.
Разтърси слънцето коса,
разкъса облачната риза,
нощта внезапно избледня -
прохладен ден на пръсти влиза...
© Елена Todos los derechos reservados