Зайко подскача в близката гора,
ето ме и мене,
ставам аз сега!
Хитрата лисица с опашка свита,
и тя горделиво вдигна главата.
Кафявата меца вече се събуди,
и бавно-бавно отиде мечетата да буди.
Есента дойде и крушки трябва
за мечетата да събере.
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados