10 oct 2007, 15:49

Увлечени 

  Poesía
631 0 2

Увлечени

Днес отново те видях -
беше като слънчев лъч в зимен ден -
и даже май че онемях,
гледах през прозореца си замъглен.

Ти беше толкова реален,
че пръст да бях подала, щях да те докосна
и избягам от света банален,
в който с дни живея вече доста.

Походката ти излъчваше напереност,
но аз така си я обичам.
И зная аз, господин самоувереност,
че адски много те привличам!

Ти може би не ще признаеш,
но аз забелязвам как се взираш в мен.
И колкото да се стараеш,
не ще прикриеш погледа си пристрастен.

И няма да сгреша, ако ти кажа,
че и ти ме омагьоса с този твоя чар.
Не след много време се оказа,
че на сърцето някак ти стана господар!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??