Живея в разказвана приказка,
в която съзирам късмета
да съм родена и искана
жена, и все така цветна.
Живея в отминали празници,
където чаровни и сбъднати
мечти излизат - от страници
на книга - препълнена с мъдрости.
Живея в жадувани радости,
с които летя на крилете им
и няма причини за падане,
щом ангел държи ме в ръцете си.
© Мариола Томова Todos los derechos reservados