Днес ще съм до теб
и ти ще си във бяло,
и ще блести в ресниците ти
радостно сълза,
а твоето ухание до мен ще е събрало,
надеждата и моята душа.
Ще ме попитат нещо и ще кажа,
не за всички,
а на тебе свойто - “Да!”
и потъвайки във шоколадовия поглед
вече зная,
че няма начин да сгреша!
Днес ще съм до теб,
ще бъда в бяло,
на рамото ти свела съм глава,
а в обятията ти се е събрало,
цялото небе с мечтите ми
в една сълза.
Ще ме попитат нещо
и във тишината,
бисерно ще се търкулне
мойто - “Да!”
и от топлото във твойта длан ще зная,
че за мене няма друго на света!
© Галина Пенкова Todos los derechos reservados