В черната рокля
Дълбоки очи
И девствени мисли
Не можаха да накарат света да те обича
Седемнайсет години
Тежка старост
Неподготвена в училище
Незавързала приятелства
Достатъчни
За да те спрат
На пишещата ти машина
Отива си
Последната ти дума
Полуродена вън
Какво видя преди да си заминеш
В декемврийския си сън?
08.06.2007
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados
успехчета