Отидох малък надалеч.
Да търся бъдеще в свирепата им сеч.
Отидох в чужда страна.
Но пред мен се изпречи висока стена.
Подигравки и присмехи обидни.
Започвам да усещам пораженията ми идни.
Как да успея, как да прогресирам.
Постъпките и лоши аз да преодолея.
Като само се стресирам.
Искам да се махна, искам да се върна.
И със силна топлота майка да прегърна.
Откъдето съм започнал, там и ще свърша.
И подвизи велики аз ще извърша.
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados