5 feb 2015, 17:38  

В чуждите очи 

  Poesía » Versos blancos
521 0 1

Хора, изпълнени с ненавист.

Души, изпълнени със завист.

Това сме ние в чуждите очи.

Хора без никакви мечти.

 

Красиви и добри, такива са по външност.

Но изпълнени с омраза такива са във всъщност.

В чуждите очи ние сме прости чужденци.

Мислите им бедствие вещаят,

като селските звънци.

 

Какво да очакваш от студени хора?

Недостижими и бодливи точно като бора.

За тях си безразличен, за тях ти не си човек,

за тях ти си просто чужденец.

© Никалас Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??