18.04.08
Раниш ли ме - не се завръщай
и не моли ме да остана...
Раниш ли ме - не се обръщай
при мен за тебе място няма
Обичаш ли ме - остани
И устните целувай жадно
Обичаш ли ме - запомни
На любовта ни сладкото начало
Желаеш ли ме - пий ме жадно
И тялото ми в страст гори
Желаеш ли ме - скрий ме тайно
В дебрите на любовните мечти
© Erato Eratova Todos los derechos reservados