В долината на детството
В долината на детството скъпо,
там, където изгряват слънца,
в чистотата на утро красиво
всяко чувство донася мечта.
Там е тая прекрасна усмивка,
от която се ражда деня.
Тя е мила и толкова нежна
като обич, любов, доброта.
Ще се върна за нея след време,
ще си спомня за всичко това.
Зная споменът няма да вземе
този порив от светла тъга.
В долината на детството скъпо,
там, където изгряват слънца,
аз отново откривам щастливо
всяко чувство, донесло мечта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados