Аз все съм искал да проникна
в дълбокото на твоята душа.
На дъно чисто да поникна
и там под сянката да се сниша.
Във моя цвят да се огледаш
и тук да ме поливаш със любов.
Листенцата да ми прегледаш
ще станат ли в хербария ти нов.
В душата ти живота моя
да се превърне, мила, в извор чист.
От него, пиейки във зноя,
да заживееш с мене в дом лъчист.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Радвам се, че харесвате написаното! Желая Ви спокоен и успешен ден!