и виждам
някакъв неясен цвят -
на продадено безверие...
После съм застигнат от дъжда
на вярата измислена.
А от очите ми отронва се сълза.
Но не е моя,
а изгубила се капка от дъжда
на изостаналата Истина.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados