8 feb 2007, 19:23

В ГРАДА Е ТАКА 

  Poesía
620 0 2
В ГРАДА Е ТАКА

Дедо Тръндафор седи на сфетофар,
мина покрай него един самосвал.
Тръгна да пресича,
с бастуна тропа, щото видя
отсреща баба Пенелопа.

Съседът му Киро купил е нов черпак,
за 50 стотинки и връзка спанак.
Супа ще прави, вкъщи има ориз,
за десерт ще хапне грис.

В един момент се срещнаха на
светофара и си организираха луда
надпревара за Пенелопа.
Единият с бастуна тропа,
другия нещо му хлопа.

Бабата носи чанта с картофи,
от джоба й стърчат нови пантофи.
Бърза да се прибере
и да гледа "Криминале".

Първи я настигна Киро,
ненадейно извади бутилка вино,
изля си я на главата
и направи салата.

Тръндафор навакса,
от джеба извади черна вакса.
В движение кундурите боядиса
и ченето си фешън курдиса.

Излаяа фафла "Хипер".
Твърдо е решил и наесен
ще си купи калорифер :)
*ту би континуед :)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??