7 ene 2007, 13:17

В капана на съня 

  Poesía
586 0 2
Слънцето залязва нощем,
заспиват хиляди цветя,
едно единствено не пада
в красивия капан на съня!

Едно единствено остава,
вперено в обкръжаващата самота,
да гледа как звездите,
потапят се в море от тишина!

Едно единствено остава,
свито сред другите цветя,
едно единствено ще чуе
стъпките тихи на смъртта!

Слънцето изгрява сутрин,
събуждат се хиляди цветя,
само едно единствено остава
във вечния капан на съня!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??