"Напиши ми нещо за из път,
просто дума, ако нямаш време…
Усмивка само - или нарисувай слънце,
да ме топли в ледения дъжд.
Да ме радва, ако всички се намръщят.
Да ми свети, ако много се стъмни.
Да ми пее, ако всички млъкнат.
Нарисувай ми утеха, слънчев лъч…"
m_space - прочетено някъде в Нета
Добре! Ще ти нарисувам.
Представи си синьо небе...
В него облачета бели плуват.
Виж във ляво... там... ония две,
май Момиче и Момче се целуват...
После поглед завърти. Там... там - в клоните,
птички пеят,
а под тях - Ти и Тя се гоните
в градината, от чужди погледи скрити...
Ти, Тя и... Вятърът, който ви роши косите.
Слънце нежно кожите ви гали...
Допирът на нейните ръце... желания у теб разпали...
В погледа ù прочети -
женско заклинание.
И букет ù направи -
простичък... с желание...
После в края на деня заедно заспете,
но преди това "Обичам те..." си прошепнете...
Само Луната... само Луната пак ще е будна...
Нека нощта ви да бъде - приказно чудна...
Нарисувах... Дали ти хареса Градината?
Ако е "Да" - влизай със мене в картината...
© Ирен Todos los derechos reservados