25 jul 2008, 21:58

В копринената нежност на очите ти... 

  Poesía » Filosófica
877 0 27
 

 

Видях в очите ти - златист сатен,

маслинови отблясъци от залез -

едва, едва в морето потопен.

И шепот бризов, кротко галещ

 

гърба на вълните - светкавици,

полюшващи се в унес. Любопитни

и смешни черни точици - морячета,

които с песъчинки гъделичка

 

магията на  вятърните пръсти...

Видях как бързо сянката прелита

и как превръща сълзите във слънце,

а слънцето във смях. В очите ти...

 

© Дочка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??