Боли ме, когато отива си лятото
и слънцето все по-бързо залязва.
Боли ме от невкусените вълни
и все по-далечния бриз.
И си казвам "Догодина...
Може пък и да замина.''
Плажът все ще ме очаква -
за какво да се оплаквам.
Има толкова да свърша тук.
Чака ме нелек и дълъг път.
Рожба искам да си имам,
догодина може с нея да замина...
На Море!
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados
Ърнест Хемингуей