всяко утро е надежда
че през настъпващия ден
да събера пясъчните си мечти
ще съумея
и те като живак
вечерта
в кристална топка ще се слеят
а от нея
макар за кратко
ще ме погледне
той
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados