29 mar 2011, 11:26

В локвата 

  Poesía » De amor
462 0 2

Един отхвръкнал лист хартия,

на който стихове

си пишеше тъгата,

разкисва в локвата

от сутрешния дъжд.

Дали от мокрото,

дали внезапно от тъмата

от смръщилото се небе

като природен кататлизъм,

разтвориха се стиховете изведнъж,

изчезнаха, стопиха се безследно

и плътният килим от есенни листа,

накиснат в локвата,

попи тъгата и изгни за миг.

 

Какво гласяха стихове ли?
Не помня.
Знам само, че те няма.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво гласяха стихове ли?
    Не помня.
    Знам само, че те няма.

    !!!

    Разплака ме...
    ((( )))
  • Майсторски написано!
Propuestas
: ??:??