Обичах
Обичам
Маски разни
Свличам
Голите
В топлина обличам
Ледовете разтопявам
Езера реки
Създавам
Полъх нежен
Отминавам
Следите заличавам
Листо съм
Падам
Издънка
Избуявам
Вода съм
Жадни напоявам
Зажаднявам
Светлина в мрака
Кой ли там ни чака
Въгленче
Жарава
Огън или лава
Обичах
Изгорях
Сега съм
Шепа
Слънчев прах
Любов и смях
Обичам
В любов
Да се обличам
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados