В любовна омая аз теб ще изпия -
та ти си за мене и жива вода!
Сърцето си в радост със теб ще измия
и в него - горкото - да драснеш следа.
Останала в мене - във моето тяло,
макар да съм опак и мъничко див,
със твоето слънце във тялото бяло
във мен ще те нося додето съм жив.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави!