Сънувал си?!
Повика ме.
Незримо.
В съня си.
Не закъснях.
В съня ти
се явих -
необуздана.
Безумно гола -
само по сатен.
Дъхът ти ме изгаря -
в огън.
А аз нахлувам.
Дръзка.
И нахална.
В съня ти
да посрещна
своя ден...
Сънуваш ме.
докосваш ме,
изгаряш
тъй крехките ми
пеперудени криле.
Сънувам ли?!
Денят не се
повтаря.
Сънят ти...
се повтаря
в мен.
© Нели Todos los derechos reservados