В миг на болка... ще ме усетиш с вятъра.
Ще те обгърна с пролетния бриз.
И като мъничка прашинка, нежнобяла,
ще те погаля с първите лъчи.
И ще се сгуша в твоята усмивка,
за да съм спомена задъхан в теб.
И всяка синя изгревна целувка,
парченце свят ще е от моето сърце.
© Дочка Г Todos los derechos reservados