В "моите мечти"
Идол мой! Слънце мое!
В необята светиш ти ....
Всяка мисъл диша свята,
щом си в "моите мечти"!
Твоят образ запленява
и напомня за мигът -
в който всякаква забрава
тръгна, и дойде Денят!
Зная, вечно ще си с мене!
Зная, вечно ще съм с теб!
Чрез Любов света живее
и създава - Светове!!!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados