Стойност най-голяма има любовта.
Доверието между двама е мечта.
Господи, кажи ми каква е моята съдба?
Ще бъда ли щастлива някога?
Препятствия минаваме ден след ден.
Всеки от нас към успех е устремен.
Но защо все има някой недоволен
oт късмета и от живота си самотен?
Може би защото приятел го е предал,
или пък любимият при друга е отлетял?
Часовникът на времето е вече спрял.
И ти се чудиш на кого какво си взел и дал.
И слага някой сол във раната дълбока.
Милост не познава ръката му жестока.
Иска да се гърчиш пред него като червей,
но ти, напук на него, приятелю, живей!
© Теодора Todos los derechos reservados