1 jun 2013, 16:35  

В море от любов 

  Poesía » De humor
699 0 4

Всяко чудо бùло три минути.
Мойто, трае вече три недели.
Слънцето зад ъгъл се притули.
Облаци над мен са се засмели.

 

Влюбих се, че чак се и загубих
в дебрите на треска от любов.
Всяка дума вятър е куршумен,
тътен - предсърдечният ми зов.

 

Той не чува полъха в листака.
От любовта ми и хабер си няма.
В туй море до пояс се нахаках -
в морето от любов-самоизмама.

 

Аз плувам из фантазиите само.

Във морето, плувам кат' дърво.
И диря, за плача си крепко рамо -
да изляза от морето... на любов.

:)

© Морско конче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Оргинално!
  • Тъй де, чух едно въпросче и.. ето ме
  • Ако се намери някой, който да направи сал от дървото...
    Всички понякога така се нахакваме
  • ... морякът-удавник съм аз
    Виж сега, морето на любовта е островче до островче, акустираш някъде и трите недели ще ти минат като три минути
Propuestas
: ??:??