В моята приказка ти си до мен,
имаме светъл, вълшебен,
шоколадов - много наш ден.
Той е Петък - ден със мечти,
в който купуваш бонбони
за своето миличко жабче,
все Ти.
В моята приказка няма тъга,
и любовта не приключва
дори със смъртта.
(Татуиран си по кожата ми, татуиран си в сърцето ми, а то не иска да се буди в свят, в който липсват любимите сини очи... а дупката вляво расте и боли. Обичам те!)
© Гъсеница Todos los derechos reservados