В началото беше Словото...
Започнах с химикал и лист -
какъвто падне, после на тетрадка,
бях млад, редът ми отривист
и мисълта разбунено-негладка!
Разглеждам блога обемист
и телефона с умна платка -
известен съм Интернетист,
ПеЦе-клавира нощем чатка!
Днес имам химикал и лист -
какъвто падне, имам и тетрадка,
сега съм зрял, редът ми - чист
и мисълта избистрена и кратка!
08. 07. 2010 г.
Прага
... Мъничко.
Трудно.
Самичко.
И чудно...
Е всяко начало...
© Станимир Тахов Todos los derechos reservados