някой ден
може би ще се престраша
да се срещнем
на другия край на вселената
под самотно дърво
в бели роби облечени
вятърът
ще развява косите ни
ще стоим
ще ни пази сянка небето
с бели облаци
огнивото на слънцето
ще ни пали свещите
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
да се срещнем
на другия край на вселената
под самотно дърво
...
ще ни пази сянка небето
с бели облаци
Мистично пренасяне нагоре и после приземяване меко, мечтателно, дори малко утопично, но в рамките на потенциално възможното. Наивността, мечтата, мисълта - толкова много тайни крият...