Дори и със затворени очи,
пак ще те открия в мрака,
ти събран си в сто искрящи светлини,
и пътя ми към тебе озарява всяка.
Тихият ветрец косите ми дълги разпилява,
и усещаш аромата ми сладък,
който така те влудява.
Да близо съм,
на две крачки от теб,
по-красива и от самодива,
изящното ми тяло в дълга рокля е пред теб
и всичко сякаш е магия.
В нощния мрак се любиме двама,
докосваш ме с нежност,
целуваш плътните ми устни със страст,
обичам те - прошепваш ми тихо,
обичам те - казвам ти аз!!!
© Велина Todos los derechos reservados