В нощвите на Очакването
замесвам Желания.
Добавям Истини
към бялото брашно на Илюзиите.
Разточвам спомените
и ги покривам със здрави мечти.
А когато втаса Сънят,
и изгрее Сбъдването
запалваш камината на страстта ми
и оставаш отново в мен ти...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados