24 ene 2007, 2:01

В очите ти се виждам 

  Poesía
508 0 9
В очите ти се виждам,
мое мило дете.
На теб аз по всичко приличам,
както и ти на мен...

Имам твоята невинност
и всеотдайното твое сърце.
Всички хора като теб обичам
и често им дарявам част от моето сърце!

А ти - като мен си боязливо:
страх те е да кажеш "Не".
Дори когато аз сгреша спрямо тебе,
ти ми прощаваш бързо, за един момент!
25.11.2006г
Посветено на сина ми!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??