20 sept 2013, 19:43

В огледалото за обратно виждане 

  Poesía » De amor
433 0 1

Мъкнеш ги,
като изсечени тръни
зад багажника на колата.
Мяташ погледи
в огледалото
да не ги попилееш
и шофираш крайно внимателно,
влачейки по земята
голи шипкови храсти
и къпини презрели.
Подминаваш дерето.
По изровени дупки
и полегнали полицаи 
твойто минало,
твоите бивши любови
те препъват.
Карай внимателно,
че те теглят надолу!
Като нищо
и мене ще преобърнат!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??