Запали буен огън със омраза
и хвърли дрехите ми да горят.
Боли те, но ти мене пръв заряза,
а чувствата не ще се преродят.
Запали първо огън във сърцето ми,
туптяло със любов към теб в годините.
Понесло всичките тревоги и несгоди,
пораждани от тебе и роднините.
И снимките ми хвърли в тая клада
и мислиш, че с това ще ме забравиш?
Бог даде ме да съм ти за награда.
В живота - ти реши да ме премажеш.
Макар и чувствата да са преминали,
не можеш в огъня да ги захвърлиш.
И хубаво и лошо с теб сме минали,
но спомените няма да опърлиш.
© Нели Todos los derechos reservados