26 ene 2017, 0:12

В онази нощ 

  Poesía » De amor
299 0 0

В онази нощ

 

В онази нощ, когато ти като дете до него спеше,

твоето момче до теб стоеше,

и косите ти нежно галеше…

 

В онази нощ, когато светът бе притихнал,

и Луната пътищата осветяваше,

че ти си всичко за него, той осъзнаваше…

 

И в тази нощ, той до теб безсънен остана,

и твоята нежна ръчичка хвана…

 

И тогаз пожела си той таз ръчичка да държи до край,

че без нея в тоз живот нямаше рай...

 

***

 

И когато на другият ден тя  рано се събуди,

мили чувства у него пак разбуди…

 

Тя сънена ръката му държеше,

а в той в неговата ръка всъщност целият свят стоеше…

 

Защото неговият свят бе тя...

 

 

 

© Борислав Симеонов Todos los derechos reservados

За моето скъпо момиче Стаси, което обичам повече от всичко на този свят…

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??