6 ago 2024, 9:38

В паралелен свят 

  Poesía » De amor
86 1 0

 В паралелен свят

 

В паралелен свят живее

моята добра душа.

Ту обича, ту се смее

в свят, изпълнен с красота.

 

Ходи ти на гости често,

после връща се при мен.

Казвам ѝ – това е грешно,

но го прави всеки ден.

 

Дълго, дълго ми разказва

колко много си красив.

Погледът ти как ѝ пасва – 

колко много е игрив.

 

И лицето ти описва,

сякаш те рисува тя.

Вече почва да ми липсва

чудната ти красота.

 

Може пък и да се влюбиш

в моята добра душа.

Нищо няма да загубиш,

цвете ще ти подаря.

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??