Чаршафи на рози във огнена стая -
довчера миришеха още на мен.
Сега тя е там, а аз още не зная
защо на този огън останах във плен.
Уж ти за мен нищо не беше,
а още те усещам, легнал до мен,
как, като бебе прегърнал ме, спеше
и исках завинаги да остана във плен.
Ти ще се влюбиш, ще я обичаш.
Тя е нещо различно, не е като мен,
ще си привързан, след нея ще тичаш,
а аз ще съм на нечии други ласки във плен.
© Аз Todos los derechos reservados