В плен на любовта
Няма смисъл да мисля за теб,
няма смисъл да говоря,
думите тук са излишни,
не искам аз с теб да споря!
Превърна ти всяка капка любов
в плен, жесток и коварен.
Да страдам и плача за теб,
не, не си заслужава!
Изсъхнали са моите сълзи отдавна
и само ти виновен си за това.
Мислех, че се чувствам „най-щастливата",
а бях попаднала в плен на любовта!
И този плен научи ме да вярвам,
че любовта красива не съществува,
тя е временна съдба,
която над теб тържествува!
Не издържам повече така,
уморих се от думи, лъжи и насилие,
останах завинаги сама,
изпитала коварството на любовта!
© Ина Лилова Todos los derechos reservados