18 mar 2022, 12:29  

Вечна лудост 

  Poesía » De amor
659 1 2

    Вечна лудост

 

Във твоите очи чета мечтите,

защото всичко светло си за мен,

във твоите очи се нижат дните,

на красотата аз съм в плен.

 

Животът ми лети и отминава,

навярно той за тебе е игра

и само във душата ми остава

оная вечна лудост любовта.

 

Когато от любов цъфтят цветята,

живея, за да виждам цветове,

но ти и аз не сме в една пътека,

живеем във различни светове.

 

И любовта не може да се купи,

не може нищо да я задържи,

сърцето само дълго шепне думи

във опита си да я съхрани.   

        

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??