Червено и бяло се преплитат,
да има живот, здраве, берекет,
щъркелите при нас долитат,
наближава прекрасната пролет!
Идва Баба Марта вече,
нека има в душите светлина,
Малък Сечко бяга надалече,
нека всеки прави добрина!
Радост нека има в сърцата,
да има в душите мир и любов,
щастие за големите и децата,
от небето да има благослов!
© Георги Todos los derechos reservados