В полунощ
Във полунощ сърцето ми е твое,
нощта чертае пътища незрими…
Във полунощ красивото е мое
и всички блянове неустоими.
Във полунощ най-силни са мечтите,
желанията, чувствата безкрайни…
Във полунощ красиви са очите,
погледна ли ги, виждам всички тайни.
Във полунощ ме чакай и обичай!
Ще бъде тайна между мен и тебе.
Във полунощ недей, не се заричай,
че чувствата ще пазиш дълго време!
Достатъчно е само да целуваш
косите ми във синкавия мрак.
Така ще знам, ще знам, че съществуваш
и в мислите си ще те търся пак.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados