Бездомни рими
чукат по стъклата
на недоспала Муза
в полудъжда.
Ръми
недоцелуваната радост
на ситни капчици
тъга.
Капчуци-истини
надпяват се
с илюзии недоизпити
в полумига.
Оттичат се
топли
предчувствия
в полусъня...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados