5 ago 2012, 23:13

В пространството дилеми вихрят се 

  Poesía
589 0 0

В пространството дилеми вихрят се, приятeл мой,
светът притиска те, приканва те на яростен двубой.
Във воя "сляп" на тълпата правото не чуваш-
объркан, блед, примрял си, но на хора неробуващ.

Не се преструваш и пет пари не даваш за тяхната система,
ни ти отнема много време да решиш за себе си проблема-
не 'щот си горд или аутсайдер нетипичен,
а просто 'щот избрал си пътя да бъдеш малко по-различен.

Не се предавай - никога не си и няма да си фигура безлична,
не си дори и просто силует или играчица фабрична,
с душа не си двулична или с мисъл злобна, нетипична -
остани си до безкрай, приятелю, с добротата безгранична!

© Паун Алишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??