4 jun 2017, 13:46

В пътя ми нататък 

  Poesía » Otra
335 1 1

От миналото взимам само пламъка
на огньовете, горели ми душата.
А пепелта я разпилявам благодарна-
не ми е нужна в пътя ми нататък.

 

От миналото взимам само аромата
на дъхавите срещи на съдбата.
Не правя си хербарий от цветята-
не са ми нужни в пътя ми нататък.

 

От миналото взимам само трепета
на хилядите пеперуди във стомаха.
А в бъдещето искам само с теб да съм-
ти нужен си ми в пътя ми нататък.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

11/01/2014

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??